FAQ

Gaat de activiteit door als het regent of sneeuwt ?

Neerslag hindert de activiteit niet, we zitten toch schuil in het bos. Het geeft wel een extra dimensie aan de parcours aangezien deze iets gladder te beoefenen zijn.

Hoelang duurt het parcour ?

Meestal twee uur, alles hangt af van de groep.
U kan bij on terecht voor 1 uur fun maar ook voor een volledige dag Adventure.

Is het gevaarlijk ?

NEE. zolang je de regels naleeft is geen van onze activiteiten gevaarlijk.

Is het mogelijk om iets te eten of te drinken ?

Er is een soort cafetaria bij het terrein, dat tijdens de pauze en na het spel geopend is, zodat u er iets kan drinken. Op de picknick weide staan 2 grote BBQ's ter uwe beschiking. Onze locatie bevindt zich wel op een boogscheut van het centrum van Givet, waar de mogelijkheden om iets te eten vrijwel onbeperkt zijn.

Kan ik klimmen, paintballen of airsoften als het regent of sneeuwt ?

Sneeuw is de max echt te gek om te paintballen in de sneeuw ( wel warme kleding voorzien) Regen No problem somige spelletjes hebben huisjes en kleine hutjes om te kunne schuilen + er staat een grote ( 250m² luifel in het bos die fungeert als veilige zone.

Kan ik met banccontact betalen ?

We hebben  bancontact, Visa, mastercard en maestro.

Kan ik met mijn eigen wapen spelen ?

Ja er zijn 2 mogelijkheden :

 U speelt met uw gun en uw vrienden huren een wapen van agimont adventure; Dit kan alle dagen behalve zaterdag.

U en uw vrienden hebben allen een eigen wapen dan kan u spelen op onze open days : alle zondagen condities mail naar info@agimont.be

Kan ik mijn eigen kogels meebrengen en deze schieten op de fields van Agimont Adventure ?

Een veelgestelde vraag die ik ga beantwoorden met een vraag: als ik naar een discoteek ga kan ik dan m’n eigen bak bier meebrengen?

Wij zijn verantwoordelijk voor uw veiligheid en voor het respect van de natuur in ons park en reeds deze 2 puntjes kan ik enkel garanderen dat u mijn paintball kogeltjes schiet.

En in alle eerlijkheid ik verdien ook graag m’n boterham.

Met hoeveel moet ik zijn om het parcour uit te oefenen ?

Vanaf één persoon. Alle weekends is er een start voor individuelen om 13h (zorg ervoor dat u ongeveer 10 a 15 min voor het uur in Givet bent).

Ook tijdens de vakanties is er elke dag een start om 13 uur voor individuelen. Groepjes van minimum 6 personen kunnen starten wanneer ze willen na reservatie op info@agimont.be.

Vanaf welke leeftijd mag je meedoen ?

Er is geen vereiste leeftijd, lengte of gewicht, bij ons mag iedereen die zin heeft deelnemen, of het nu de kleintjes zijn vanaf 4 tot de oma's en opa's van een jaar of 80. Kindjes zien we toch liefst vergezeld van een volwassene.
Paintball kan vanaf 8 jaar maar er moet 1 volwassen meespelen per team.

Vlekt de verf ?

Ja . Maar de inhoud van de verfkogel is gelatine; uitwasbaar met water + uw krijgt speciale beschermkledij bij aanvang van het spel.

Wat moet ik dragen ?

Best bergschoenen en confortabele kledij, teensleffers en rokjes voor de meisjes vallen hier dus niet echt voor in de smaak.