Covid - 19

Agimont Adventure  terug open

 

Beste vrienden van Agimont Adventure,

Zoals jullie ongetwijfeld al vernomen hebben, heeft het Overlegcomité beslist dat we opnieuw de deuren mogen openen. Na lange maanden van verplichte sluiting zijn wij dus ontzettend blij en ongeduldig om jullie opnieuw te verwelkomen voor de Paintball in Agimont Adventure  vanaf zaterdag 13 februari.

Een veilige heropening

Uiteraard gaat deze heropening gepaard met verregaande gezondheidsmaatregelen om ieders veiligheid te kunnen garanderen:

•Het aantal bezoekers in het park zal sterk beperkt zijn. Hoewel het park maar liefst 100 hectare groot is, willen wij ervoor zorgen dat de regels van social distancing makkelijk gerespecteerd kunnen worden.

•Om het aantal bezoekers in het park te kunnen beperken zal er, net zoals tijdens het seizoen 2020, vooraf gereserveerd moeten worden:  ◦ Reserveren kan eenvoudig via onze website of e-mail info@agimont.be bezoekers die  niet vooraf reserveren kunnen wij helaas geen toegang verlenen tot het park.

•Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar in het volledige park.

•Net zoals in de rest van het land is onze cafetaria tijdelijk gesloten. Wij bieden jullie echter een ruim assortiment aan “Take Away drankjes” aan in het park (snacks, dranken) die jullie tijdens het wandelen of op een van de talrijke banken in het park kunnen opeten.

Met vriendelijke groeten

Team agimont.