Covid - 19

Agimont Adventure  terug gesloten.

In overeenstemming met de verschillende veiligheidsmaatregelen, die de regering nam om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, zal Agimont Adventure vanaf zaterdag 24 oktober 2020 gesloten zijn.

Geen enkel probleem u kunt uw reservatie verplaatsen naar een datum welke u beter past.  , Al de bonnen en andere kortingen werden vanaf de 2de corona crisis met 6 maanden verlengd u kunt deze gebruiken tot 31/3/2021. Zo blijft uw waarborg geldig.

M.v.g. Jan

 

Deze woensdag heeft de Nationale Veiligheidsraad beslist om de heropening van dag attracties onder voorwaarden – mogelijk te maken vanaf 8 juni. België volgt hiermee het voorbeeld van andere Europese landen. Een dag klimmen en paintballen wordt dus opnieuw mogelijk, zij het voor een beperkt aantal bezoekers.

Progressieve heropening met beperkt aantal bezoekers en verplichte reservatie

Om zich te verzekeren van het volledig naleven van alle maatregelen, kiest Agimont Adventure er voor om de bezoekers slechts progressief toe te laten in het park. Deze gecontroleerde en progressieve heropening moet het mogelijk maken voor ons om – met respect voor alle opgelegde maatregelen – een maximaal bezoekersaantal te bepalen. Ook al is Agimont een bijzonder groot park met een oppervlakte van 100 hectare, toch zal het maximale aantal toegelaten bezoekers ruim onder de normale bezoekerslimiet liggen. Op die manier wordt social distancing gegarandeerd. Enkel dagbezoekers die hun bezoek aan Agimont Adventure vooraf reserveren zijn toegelaten in het park.

 • Het mondmasker wordt sterk aangeraden voor alle bezoekers ouder dan 12 jaar, en is verplicht in bepaalde zones van het park. Elke bezoeker die toegang wil tot het park, dient in het bezit te zijn van een mondmasker. Onder meer in de overdekte zones, is het dragen er van verplicht voor twaalfplussers.
 • De social distancing-regels die minstens anderhalve meter afstand voorschrijven tussen mensen die geen deel uitmaken van hetzelfde gezin moeten gerespecteerd worden. We herinneren er graag aan dat dit in een park met meer dan 65.000 vierkante meter aan brede wandelpaden geen probleem mag zijn.
 • De toegang tot het park is uitgebreid met maar liefst 7 brede wandelpaden zijn de meer dan 20 speelvelden toegankelijk. Ook daar wordt social distancing dus gegarandeerd.
 • Een aantal wandelpaden in het park zijn omgetoverd tot eenrichtingspaden, waardoor het kruisen van andere bezoekers onmogelijk wordt gemaakt.
 • Het aantal distributiepunten van zeep en handgel is sterk uitgebreid
 • De restaurants van het park blijven gesloten, zoals in de rest van het land het geval is. Echter zullen in het park een groot aantal take-away-punten voorzien worden waar bezoekers voor democratische prijzen dranken kunnen afhalen
 • Elke groep krijgt zijn huisje zo blijft u in uw Bubbel
 • Elke groep krijgt zijn apart speelveld
 • Begeleiding welke niet meespeelt, is niet toegelaten op het domein zo blijft het onmogelijk dat verschillende bubbels zich mengen.
 • Respecteer uw start uur om samenscholingen tot een maximum te vermijden.
 • Zoals steeds word al ons huur materiaal na elk gebruik ontsmet om verspreiding van elk virus te vermijden.

 

Met vriendelijke groeten

Team agimont.