Beleef paintball op een unieke Locatie in de Ardennen!

Het grootste paintball park in de Benelux 100ha ( 200 voetbal velden) paintball fun over 26 verschillende speelvelden decors als Jurassic paint, een piratenschip of een heuse starwars map. Reeds 20 jaar tracht Paintball Agimont/ Givet De paintball in de Benelux naar een ander niveau te brengen.

Van een paintball veldje ergens in de Ardennen werd op 3 jaar tijd Agimont het nr 1 veld in Belgie,

2 Jaar later kwam ook Agimont met de Eerste internationale Biggame ( + 200 spelers op hetzelfde game) in Belgie.

Een paintball locatie uniek in Europa en zelfs al uitgroepen tot 1 van de 10 “Must play” paintball plek in de wereld

De Paintball bij Agimont Adventure

Onze speelvelden

De kwaliteit en het realisme van onze velden hebben ertoe bijgedragen dat Agimont Paintball de nummer 1 bestemming is geworden voor sensatiezoekers. Elk spel speelt u op een ander speelveld en zo maakt beleefd u een heerlijk avontuur in ons park.

Je speelt elke missie in een andere decors, zo verander je elke 20/25 minuten van speelveld, een beetje zoals in een videogame.

Een gemiddelde missie duur 20 a 25 minuutjes en dan hop naar de volgende missie ( speelveld). Meerdere malen uitgeroepen tot top locatie in Europa. Wij beschikken over 100ha speelveld verdeeld in 26 speelvelden met als enige in België een echt kasteel.

U kan op 3 verschillende dorpen spelen, Van speed soft speler tot sniper in een milsim team, iedereen kan zich vinden in agimont. Van zeer natuurlijk speelveld met realistische setting ( piraten schip, kasteel, CQB training) als volledig fake en grandioos opgezet zoals Starwars of Hobbiton. Wij bouwen ongeveer 4 verschillende speelvelden per jaar zo ontdekt u steeds iets nieuws en opwindends.

OPENINGSTIJDEN

INDIVIDUELEN (ongeacht het aantal personen of de formule) Weekends en feestdagen Vertrek en inschrijving tussen 10u en 15u Schoolvakanties: Vertrek en inschrijving om 13u

Het hele jaar open Op reservatie het hele jaar door van 10u tot 18u:

GROEPEN (vanaf 5 personen) Vanaf formule L

GROEPEN (vanaf 7 personen) Vanaf formule M

GROEPEN (vanaf 10 personen) Vanaf formule S

GROEPEN (vanaf 15 personen) Vanaf formule XS