Ontdek onze activiteiten

Adventure Parcours (Klimbos)

In de bomen, klimmen, glijden, slingeren Kortom de aap een beetje uithangen in de bossen. Ons Adventure parcours gebouwd voor elks wat wils. Op hoogstens tussen 2 tot 8m, 17 parcours 4 moeilijkheden. Veel klimplezier…

Paintball

Het grootste paintball park in de Benelux 100ha ( 200 voetbal velden) paintball fun over 26 verschillende speelvelden decors als Jurassic paint, een piratenschip of een heuse starwars map. Reeds 20 jaar tracht Paintball Agimont De paintball in de Benelux naar een ander niveau te brengen.

Laser Paintball

Al het plezier van paintball zonder de verfkogels en blauwe plekken! Net zoals in een video spel bent u de Held maar dan in een echt decor! Alle denkbeeldige scenario’s zijn mogelijk, voor het grootste plezier van groot en klein. Met uw laser gun, Kan u onze 26 verschillende paintball decors ontdekken. 

Airsoft ardennes

Airsoft

Bij Agimont Adventure, speelt u voor echt zoals nergens anders; in een verlaten kasteel, in tunnels, de volle natuur, in de bossen in weiland, zelf in een echt cowboy dorp, piratenschip, maar nog vele meer. Grootste outdoor Airsoft faciliteit in de Benelux.

0

HECTAREN

0
ADVENTURE PARCOURS
0

SPEELVELDEN

0

WAPENS

Teambuilding, Vrijgezellen party's, verjaardagsfeestjes.

Teambuilding is hot en dat is niet voor niets. Er worden nu eenmaal betere resultaten behaald op het werk als collega’s op een prettige manier met elkaar verbonden zijn.

De onderlinge band wordt versterkt als collega’s elkaar in een informele setting beter leren kennen en als er ook eens flink met elkaar gelachen wordt. Teambuilding organiseren op een unieke locatie met originele activiteiten? Bij Agimont Adventure hebben we alle mogelijkheden en diverse arrangementen om het beste uit een teamuitje te halen.

Tussen de activiteiten door is er ruimte voor een smakelijke break. Combineer de. Teambuilding met een geheel verzorgde lunch of BBQ !

Een origineel uitje met eigen ideeën, afgestemd op het beschikbare budget en het programma maken we graag samen met u op maat. Contacteer ons: info@agimont.be