Alleen sport- of wandelschoenen, want alle uitrusting is aanwezig: harnassen, koorden en karabiners.

Ja.
Vanaf 5 jaar voor adventure en laser paintball, 8 jaar voor 50 cal paintball, 12 jaar voor paintball en 18 jaar voor airsoft. Voor paintball is 1 verantwoordelijke volwassene per team vereist.

Nee. Het is geen echte verf, maar een biologisch afbreekbaar en in water oplosbaar product.

Helemaal niet. Als u in normale conditie bent, kunt u genieten van de eerste acrobatische parcoursen en het merendeel van de speelplaatsen.

De sportievelingen wagen zich dan aan de moeilijkere parcours als ze dat willen!

Ja. De instructeurs zijn speciaal opgeleid in toezicht, eerste hulp en acrobatische speltechnieken.

Kinderen moeten ter plaatse begeleid worden door een volwassene. Voor de jongsten (5 jaar) moet een volwassene aanwezig zijn op het parcours.

Ons Adventure Parc is verzekerd tegen alle schade die voortvloeit uit haar verantwoordelijkheid.

De verzekering dekt geen schade die het gevolg is van het niet naleven van de aanbevolen veiligheidsregels door een bezoeker.

Nee. Als je naar de bistro gaat, neem je niet je eigen bier mee!

De activiteit kan worden onderbroken wegens slechte weersomstandigheden. Er zal een vervangend ticket worden gegeven.
(In de 20 jaar dat het park bestaat, hebben we slechts één keer het park moeten sluiten vanwege de storm). Kleine seizoensgebonden regens zijn geen oorzaak van sluiting van de baan. Er zijn schuilkelders opgezet voor als het regent.

Onze bezoekers blijven ongeveer 2 tot 2,5 uur op de routes. Mais il y a de quoi s’amuser toute la journée.

Ja. Er is een parkeerplaats exclusief voor bezoekers van Agimont Adventure. Het is gratis, maar niet verzekerd in geval van diefstal.

Sorry, honden en paintball geluid zijn geen goede vrienden. Om je beste vriend te beschermen, laat je hem thuis. Bovendien is er een kudde schapen in ons park die helemaal niet van honden houdt, ze zijn er zo bang voor dat ze soms hun jongen in de steek laten… Bedankt voor uw begrip.