Plan je volgende bedrijfsevent in Agimont!

Agimont is de ideale plaats om je werknemers en partners samen te brengen in een mooi kader ! Je kunt kiezen voor één of meerdere blokken van groepsactiviteiten. Daarbij zijn bijna alle denkbare combinaties mogelijk. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jullie ultieme teambuildingdag. Indien gewenst kunnen we de dag compleet maken met een borrel, lunchbuffet of barbecue op het terras Alles is gereed om vergaderingen, seminars, congressen en evenementen zorgvuldig en veeleisend te organiseren.

Ervaar Het OOK Elke groep, groot of klein, krijgt een warm welkom op onze prachtige locatie. De sfeer is altijd relaxt, het eten is uitstekend. Onze activiteiten zijn spectaculair maar ook laagdrempelig. Iedereen kan het leren.

Wij halen je op een prettige manier uit je comfortzone en laten je kennis maken met bijzondere sporten zoals Paintball, Airsoft of Boomklimmen..

"MEET IN GREEN"!

Hoewel Agimont geen congresbestemming is, beschikten we over de knowhow om elk type evenement op maat te organiseren (vergaderingen, seminars, conferenties, familiedagen, enz.). Op ongeveer 1 uur van Brussel, Luik en Charleroi.

Het kasteel is rijk aan uitzonderlijke en ongewone plaatsen voor de organisatie van buitengewone evenementen (dorp, tunnels, oostelijk punt…). Wij helpen je graag bij het samenstellen van jullie ultieme teambuildingdag. Indien gewenst kunnen we de dag compleet maken met een borrel, lunchbuffet of barbecue.

INCENTIVES EN TEAM BUILDING

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Voor iedere groep een toffe uitdaging, omringt door de natuur en haar elementen. Contacteer ons voor een geheel vrijblijvende en gratis offerte.

u kan ons steeds contacteren op: info@agimont.be.of paintball.jc@gmail.com